Padelbana i Pop Up-format.

Tillbaka

När alla event stängdes ner pågrund av pandemin är vi glada och tacksamma för att vår kund Next Step Group vågade tro på vår idé med att skapa Sveriges första World Tour-padelbana i Pop Up-format, mitt i Nya Hovås.

När begränsningarna på 50 personer på samma plats infördes fick alla i eventbranschen tänka om. Vi på Templar Events valde att sätta ihop en kreativ grupp som skapade idén ”Centre Court Nya Hovås”. En plats för padel och sommarhäng som lockat många nya besökare till stadsdelen.

Att få jobba fram en sådan här idé, få möjligheten att implementera och sedan se resultatet i dessa konstiga tider är enormt tillfredsställande och anledningen till att vi på Templar Events älskar att skapa event och möten. Man behöver inte ställa in, utan ”bara” ställa om!

Mikael Holgersson – VD Templar Events

Banan blev en succé från första sekund. Öppningsmatchen spelades mellan SM-vinnarna 2019, Pierre Bonfre och Viktor Stjern och Per Hjalmarsson tillsammans med Adam Knutsson. Kommentarerna efteråt såsom ”Sommarens häftigaste padelupplevelse” och ”äntligen får padeln vara i centrum” gör oss arrangörer stolta.

”Centre Court Nya Hovås” är ett exempel på ett evenemang som berör över 15 000 personer och når ut till mångdubbelt fler utan att påverkas av restriktionerna.

Padelutrustning har gått att hyra på plats och banan har varit bokningsbar via appen MATCHi. Runt banan serverade restaurang Wrapsody sommardrinkar.