Templar Events erbjuder mobila padelbanor för tillfälliga installationer både inomhus och utomhus

Våra Padelbanor är anpassade för såväl amatörer som för proffs. De mobila banorna kan monteras både inomhus och utomhus och kan användas för såväl kortare som längre perioder. Banorna är godkända och används under World Padel Tour.

En pop-up padelbana kan bidra till

  • Ökad kännedom för din verksamhet, lokal eller område.
  • Aktivering och marknadsföring.
  • Generera en intäkt.

Banan

FULL PANORAMIC-banan från tillverkaren MejorSet är den bästa padelbanan i världen, utvecklad för de som vill erbjuda sina användare en bana med högsta prestanda. Full Panoramic, utan strukturella element i glasytorna, erbjuder en spektakulär inre och yttre syn, både för spelaren och åskådaren. FULL PANORAMIC-banan är anpassad för alla miljöer och platser, vilket samtidigt ger en fantastisk panoramautsikt.

Gräset

STX 90 A från världsledande Mondo är nästa generations konstgräs-system som består av STX monofilament med en upprätt struktur och en central ryggrad och sandpåfyllning. STX-fiberns centrala ryggrad och upprätta struktur ger gräset större motståndskraft, eftersom fibrer återfår sin ursprungliga position efter kontakt med foten eller bollen. Studsen är snabbare och mer konsekvent, vilket minskar slitage på bollen och minimerar filtskador.

Lyckade installationer

  • Svenska Mässan, 3 banor inomhus under 2020 och 2021
  • Nya Hovås, 1 bana utomhus under sommarperioden 2020

Vi hjälper dig med helheten

Vi på Templar Events hjälper till med helheten, från projektering till spelklar padelbana.